Vue normale Vue MARC vue ISBD

Contemporary nutrition / Gordon Wardlaw, Anne Smith. [ Livre]

Auteur principal: Wardlaw,, Gordon.Auteur secondaire: Smith,, Anne.Langue : anglais.Mention d'édition: 7th ed.Publication : Boston,, New York : McGraw-Hill companies,, 2009.Description : (717 p.) ; ; 28 cm.ISBN : 0077211669; 9780077211660.Dewey : 612.3, eng
    classement moyen : 0.0 (0 votes)
Type de document Site actuel Cote Statut Notes Date de retour prévue
 Livre Livre Bibliothèque Universitaire Mohamed Sekkat
2ème étage
612.3 WAR (Parcourir l'étagère) Exclu du prêt New
 Livre Livre Bibliothèque Universitaire Mohamed Sekkat
2ème étage
612.3 WAR (Parcourir l'étagère) Exclu du prêt New

Contemporary Nutrition Seventh Edition is designed for students with little or no background in college-level biology, chemistry or physiology. It will provide students who lack a strong science background the ideal balance of reliable nutrition information and practical consumer-oriented knowledge. With their friendly writing style, the authors act as the student's personal guide to dispelling common misconceptions and to gaining a solid foundation for making informed nutrition choices.

Il n'y a pas de commentaire pour ce document.

Connexion à votre compte pour proposer un commentaire.

© tous droits réservés 2023 | Bibliothèque Universitaire Mohamed Sekkat
Site web http://bums.univh2c.ma/
E-mail : bibliosekkat@univh2c.ma
Tél : +212 666 036 169 / 666 035 560

Propulsé par Koha